torsdag 16 maj 2013

Äntligen klarrrt!

Ja. Då är man tonsillfri då!
Åkte in i måndags och allt gick som det skulle, fort fick jag komma in och lägga mig i operationssalen också. Fick order om att tänka på nått jag ville drömma om, och det funkade väl, till en viss del haha!

Vaknade första gången efter operationen någon gång vid 2? Det var första gången jag öppnade ögonen och lyckades fokusera på klockan innan jag blev för trött igen och somnade igen. Vaknade någon gång före också men då orkade inte ögonlocken upp trots ansträngningar! Lyckades därefter vara vaken kanske 5-6 sekunder innan jag åter igen somnade i ca 15-20 minuter. Sjuk känsla att inte kunna vara vaken trots man vill! :)

Jag innan jag, Axel och Amanda åkte upp till Östersund för att kika på hundvalp!

Åkte hem på tisdagen och käkar nu smärtstillande och den fortsatta halsmedicinen. Idag är lite jobbigare än igår, hade mer ont i dag än igår. Låter JÄTTEKONSTIG när jag pratar, haha känner inte igen mig själv! Men det kommer gå över så fort svullnaden i halsen är borta. Märker redan nu att jag andas mycket bättre och det är så himla skönt!:)

Så igår och idag har jag inte gjort alltför mycket. Ätit frukost. Kollat tv-serier. Ätit lunch. Gjort någon liten aktivitet som inte är alltför krävande. Ätit middag. Gjort något som fått tiden att gå. Tagit de sista pillren för dagen och gått och lagt mig.
Inte så ansträngande, men ack så tråkigt. Får inte träna eller göra nått så att kroppen får en förhöjd temperatur (ex. basta eller träna) på 2-2.5 veckor. = Tråkigt. Det får jag inte göra eftersom det kan börja blöda i halsen då, och det är inte bra.

Min och Ericas promenad för ungefär en vecka sen.


Har sökt typ 5 jobb idag iallafall. De personliga breven går som på rullband ut till olika butiker häromkring.

Å gud vad tråkigt inlägg med bara massa text. Klämmer in några gamla bilder som kompensation.
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam och "besök min blogg!!" - kommentarer undanbedes..