söndag 28 juli 2013

Persmässan 2013

Hej!
Kände att det var dags för ett inlägg igen. Och just nu när jag skriver kommer jag på att jag behöver fotopapper, och skulle vilja sätta mig med mitt foto album... Ska nog göra det en sväng innan jag hoppar in i bilen och åker till Arbrå för ljusparty hos svärmor =)

Ledig i helgen iallafall! Efter jobbet på fredagen (julis varmaste dag) så åkte jag direkt till Alfta Camping och slängde ut grillen på gräsmattan utanför den (för natten) hyrda stugan. Där möttes jag även av Erica, Emma och Victoria! Vilket härligt välkomnande.Så vi flyttade en parkbänk närmare stugan där vi dukade upp och satt och åt vår goda, grillade mat och drack vårt vin och cider. Kunde inte vart trevligare måste jag säga. Efter det satte vi oss i den lilla stugan och drack tills klockan som alltid blev för mycket och vi sprang till bussen, en fick vända och springa tillbaka men vi hann ändå.Väl vid Hemköp dröjde det ett tag innan bussen både kom och gick - utan oss. Tur som vi har möter vi en kompis på busshållplatsen som fixar förflyttning till oss 4 tjejer från Alfta till Edsbyn så inom 10 minuter sitter vi i en ännu annan bekants bil på väg i 120 mot Persmässan.

Emma och Erica trippar över gräset mot en av ingångarna medan jag och Vicki ligger lite lägre och sätter oss på en parkbänk utanför och dricker klart medan samtal om allt och det där andra flyter förbi. Till slut känner vi att vi nog vart borta ett tag och slänger resterna och går in.

Kvällen förflyter på en bra sätt, inte en lugn stund som det känns. När klockan börjar närma sig 1 och allt tar slut funderar Emma, Erica och jag över vart Vicki tagit vägen och får infon att hon är vid Konsum. Vi spurtar dit och vidare till en överfull buss, möts av att en till buss ställer sig bakom och vi är först på den. Jag droppar av vid hemköp medan de andra åker vidare och jag inte ser dem förrän de vilt knackar på stugdörren 05:00. Sova sova sova.


/L

1 kommentar:

  1. Underbart att du knäppte lite kort! snor dom, hehe ;)

    SvaraRadera

Spam och "besök min blogg!!" - kommentarer undanbedes..