onsdag 12 februari 2014

Super-onsdag

Jajamän!
Blev godkänd på provet i virkeslära, skönt! 40/56 poäng. Kändes också ganska stabilt.

I måndags hade vi ekonomi hela dagen, i vanlig ordning. Tisdag var vi inne halva dagen och lyssnade på fotosyntes och lite sådant. Efter lunchen for vi iväg i omodernaste (och skitigaste) bussen till Mellanskog, för att lyssna på lite föredrag om bioenergi. Hur och vad man flisar ner för att sedan låta forslas iväg som nå slaktrester till värmeverk och bli värme till x antal villor.
Åkte iväg till Föne och skulle kolla på när flisen gick, men föraren hade ringt ca timmen före innan vi kom till Mellanskogs kontor och hade blivit akut sjuk, så vi fick nöja oss med att se på en stillastående flishugg.


Idag har vi haft en sistaårselev från Skinnskatteberg med oss hela dagen. Han är son till en i vår klass, och berättade på eftermiddagen om GIS, GIT och Skinnskatteberg. Intressant! Dock är vårt klassrum så oerhört oventilerat så syrenivån var oförskämt låg, och därmed även vi.

På tal om inget speciellt alls, så flyger dagarna förbi.
Förstår inte riktigt var all tid tar vägen, som annars gått så otroligt sakta förut. Har även bestämt mig för att gå skördarkursen på 1,5 år, Ljusdal. Har fortfarande lite rädsla för stora maskiner kvar, så vi får väl ta itu med det då också då.
Sen kommer jag inte komma in i Skinnskatteberg till hösten, eftersom jag inte har någon yrkeserfarenhet och just det är ett av grundkraven. 6 månaders erfarenhet måste man ha.
Men då vet jag väl vad jag ska göra iallafall, och det är skönt! För för ett år sen visste jag inte alls och det var jävligt jobbigt att gå och vänta på något och man visste inte vad.

Right, var på bandy i Byn igår. Det ägde.


Peace!
/Olle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam och "besök min blogg!!" - kommentarer undanbedes..