fredag 25 april 2014

Bloggning på amatörnivå?! (Ska bättra mig)

Nästan en månad sen jag skrev att jag återigen kommit av mig i bloggandet. Har endast någon dag till godo, hehe. 

Under dessa 4 veckor har jag blivit en visare människa, fylld med nya upplevelser och insikter. Halvt om halvt på skämt, har ju faktiskt hunnit med en del och blivit klokare på vissa saker.

Vi skotade så mycket vi hann de där 3 veckorna (som gick hur snabbt som helst) mellan kaffepauser och tjatter på radion. Så var det slut på det roliga, vi körde vårt sista lass för den här terminen och lämnade våra kära Rottnar (728<3) till tvåorna som skulle komma och göra slut på området (fastnade ni inte någonstans gjorde ni det bra).
Veckan efter drog vi efter många veckors uppehåll åter på oss huggarkläderna, med den otroligt välbekanta och underbara doften av skog - motorsåg - och trä. Grovträd skulle fällas, men så blev det inte, pga vissa felbedömningar inom lärarkåren. Mitt sista träd i skolan blev en gran med 30 cm i brösthöjd. 

Och nu är vi inne på helgen efter lovet. På måndag kallar skolan och frisören (för min del iallafall). Har sett gräslig ut i håret allt för längen nu! 

Under tiden som gått har jag även hunnit skriva mitt allra första högskoleprov och sökt diverse utbildningar. Men det viktigaste jag nog har kommit fram till, är väl att jag (med förutsättningen att jag kommer in) ska gå SLU:s skogliga basår i antingen Uppsala eller Värnamo. Kommer då alltså vara garanterad en plats på skogsmästarprogrammet i Skinnskatteberg (pundarhålan tydligen). 
'Hur fan ska jag klara det' är väl en tanke som spontant alltid dyker upp i mitt huvud men, va i helvete. Det "är bara rätta till kepsen och trampa på gasen".

Och är ni intresserad av bilder, så tji på er, sitter på ipaden och på den finns inget annat än bilder från tumblr och prints från min, Emma och Ericas konversationer på Facebook.

C ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Spam och "besök min blogg!!" - kommentarer undanbedes..